Цветя от фоам

Всички цветя от фоам в този каталог са внимателно подбрани заради перфектния си вид и качество, което позволява да създавате впечатляващи декорации и подаръци за всякакви събития и поводи. „Химера 88“ е директен вносител и може да предложи постоянни големи наличности, цени на едро и допълнителни отстъпки за количества. Изберете от над 80 вида рози от пяна в разнообразни цветове, размери и разфасовки.

Какви цветя от фоам ще откриете в „Химера 88“?

  • Вечни рози. Тези красиво разцъфтели рози от пяна са универсални крафт материали, подходящи за всякакъв тип украси, хоби проекти, букети.
  • Розички с тюл. Малките гумени розички са бюджетен начин да добавите щипка разкош в декорация на подаръци или пълнежи за кутии. С тях можете да създадете мечета от рози, картички, скрапбук албуми и други крафт проекти.
  • Калии. Елегантните декоративни калии от фоам носят нежна изисканост. Често се използват за сватбени украси или украси за кръщене.
  • Рози на тел. Този тип рози имат удобна телена дръжка, която позволява лесно прикрепяне към други повърхности, сглобяване на букети, създаване на цветарски или декоративни аранжировки с други изкуствени цветя.
  • Рози чашка. Това са само цветовете на гумените рози, без дръжки. Те се залепват лесно към всякакви повърхности за създаване на разнообразни декорации.
  • Различни размери. Чашките на вечните рози могат да имат големина между 2 и 10 см. Настройте филтъра, ако търсите конкретен размер. Изберете според проекта и желанията си.
  • Разнообразни цветове. Поддържаме изключително богата гама от ярки и пастелни цветове, защото знаем колко важни са нюансите при декорирането на събития. Използвайте филтъра, за да откриете лесно всички налични рози в търсения от вас цвят.
  • Големи наличности. В „Химера 88“ поддържаме постоянни големи наличности от всички видове и нюанси гумени цветя.

Кога и как се използват рози от фоам?

Гумените рози са подходящи за изработване на големи и малки проекти – украси на събития, декорация на подаръци, цветарски и хоби проекти. Могат да се комбинират с разнообразни крафт материали като сатенени панделки, дантели, зеленина, шнурове, мрежи, перли, мъниста.

Цветя от фоам често се използват за украсяване на кошници, кутии и опаковки на подаръци, за различни празнични декорации, сватбени аксесоари като подаръчета, свещи, чаши, бутилки, гривни на шаферки. Стоят добре в букет за украса на маса или сватбен букет за хвърляне.

С малките рози с тюл се декорират подаръчета, картички, кутии и свещи за кръщене, бутилки или чаши, изработват се декоративни топки или мечета с рози, бутониери, хоби проекти.

Какви са предимствата на цветята от фоам?

Заради своята дълготрайност те често биват наричани вечни рози. Фоамът е материал, който не изисква специални условия за съхранение, не променя формата и структурата си при различни температури и се почиства лесно от запрашаване. Така украсите и подаръците, изработени с рози от пяна, остават сантиментален спомен за цял живот.