Книги за пожелания

Присъствието на книга за пожелания може да превърне всеки празник в красив, сантиментален спомен за цял живот. Ето защо в „Химера 88“ произвеждаме готови книги за пожелания, подходящи и за украсяване, и за директно използване. Предлагаме ги на цени на производител, като можете да получите добри отстъпки при покупка на едро и допълнителни намаления за поръчки над определени суми. Предлагаме и продажби на дребно. Винаги разполагаме с налични количества и сме готови да изпълняваме заявки за голям брой артикули.

Какви книги за пожелания ще откриете при нас?

 • Готови за използване. Всички модели в нашия каталог са с едноцветни корици, с начална страница с надпис „Книга за пожелания“ и 50 бели листа. Това са базови модели с максимално изчистена визия, но елегантния им вид и качествената изработка ги правят готови за използване във вида, в който ги произвеждаме.
 • Готови за декориране. Ние не предлагаме персонализиране на продуктите си, но ако минималистичната едноцветна визия не ви допада, можете лесно да персонализирате продуктите, като украсите както корицата, така и листовете. Хартията позволява да използвате печати, надписи, рисунки, крафт хартии, снимки, панделки, дантели, цветя, дървени фигурки и всякакви други елементи за декорация, за да ги направите неповторими и лични. Можете да изберете всички допълнителни материали на място от нашия магазин, за да създадете още по-лесно хармонично съчетание на цветове, форми и послания.
 • Малки. Малките модели са с размер А5 (приблизително 15х21 см). Те са компактни и подходящи за малки тържества.
 • Големи. Големите варианти са с размер А4 (около 21х30 см). Големите страници могат да поберат повече пожелания и са подходящи за празненства с повече гости.
 • В различни цветове. Произвеждаме варианти в бяло, екрю, бебешко розово и бебешко синьо, в обикновен и в сатенен вариант. Това са базови цветове, които са най-често използвани за сватби, кръщенета, абитуриентски балове, годишнини и други поводи. Те позволяват да се съобразите с основната палитра на украсата на събитието, както и да ги съчетаете с допълнителни елементи в различни нюанси.

За какви поводи са подходящи книгите за пожелания?

Благодарение на книгите гостите имат възможността да участват в създаването на вълнуващ спомен от тържеството. Върху белите листи те могат да развихрят въображението си, да пишат, рисуват, лепят снимки и да запечатват завинаги своите красиви благопожелания.

Ето защо препоръчваме да използвате тези албуми за важни празнични моменти като кръщене, погача, първи рожден ден, юбилей. Те ще бъдат ценен сувенир и за абитуриенти или младоженци, който цял живот ще ги връща в най-красивите дни от живота им.

Освен за празнични пожелания, белите листи и едноцветните корици на книгите могат да се използват и за създаване на лични крафт албуми за снимки и спомени.

 • Книга за пожелания А5 ECRU

  В наличност

  12.00 лв.
 • Книга за пожелания А4 WHITE

  В наличност

  19.00 лв.
 • Книга за пожелания А5 WHITE

  В наличност

  12.00 лв.
 • Книга за пожелания А4

  В наличност

  19.00 лв.