Магазини
Магазин Химера - Асеновград

Магазин Химера88 в Асеновград - Материали за декорация и украса

Кои са Химера88?

Химера 88 стартира работата си в Асеновград, като бързо се налага в интернет пространството като един от най-големите и добре заредени складове за материали за украса на сватби, кръщенета, хотели, ресторанти и събития. Магазинът е добре познат на сватбените агенции и декораторите с богатия си асортимент, големите наличности, бързата и сигурна доставка с куриер. Но имаме и физически магазини. Един от тях е в Асеновград - меката на булчиния сектор. Склада е между две заведения, ще го познаете по гроздовете бяла вистерия, над входната врата.

Какво ще откриете в Химера88?
Просторното помещение, на два етажа е побрало в себе си всички артикули, които се предлагат в онлайн магазина. Тук са изложени стотици подбрани модели изкуствени цветя, ленти и панделки, сватбени чаши и сватбени свещи, фигурки за подаръчета или украса, топери за торти, табели за маси и автомобили, кутии и кошници. Тук можете да докоснете всички материали за сватбена декорация, да видите реалните им цветове, да ги сложите едни до други, за да прецените как си подхождат. Така е още по-лесно да реализирате идеите си, но и да се вдъхновите за още по-смели и стилни украси. Струва си да го посетите!
Консултантите в магазина са на ваше разположение, за да ви помогнат да откриете точните цветове и текстури, както и да ви дадат насоки и идеи за още по-качествено изпълнение на проектите ви.

Богат асортимент и големи наличности

Едно от големите предимства при пазаруването от склад за материали за украса е възможността да разгледате буквално хиляди артикули. Но не по-малко важно е, че фирмата е директен вносител и производител, така че може да предложи изключително изгодни цени на едро и дребно. Всеки клиент може да разчитат на постоянни големи наличности на продуктите и бързо обслужване.
Очакваме Ви!

Физически магазин 0888438988 
Онлайн поръчки 0899709890

himera88ltd@gmail.com

Понеделник - Петък » 09:00 - 18:00 ч
Събота » 09:00 - 16:00 ч

ул. Марица 15 (до ресторант VOX и COOL PLACE)