Магазини
Магазин Химера - София

Магазин Химера88 в София - Материали за декорация и украса

От тази година магазин Химера88 има свой нов дом в София. Районът предлага удобно място за паркиране, а големият водопад от цветя над входа на магазина привлича незабавно вниманието със своя изискан разкош. И си струва да го посетите.

Тук можете да докоснете всички материали за сватбена декорация, да видите реалните им цветове, да ги сложите едни до други, за да прецените как си подхождат. Така е още по-лесно да реализирате идеите си, но и да се вдъхновите за още по-смели и стилни украси.

Консултантите в магазина са на ваше разположение, за да ви помогнат да откриете точните цветове и текстури, както и да ви дадат насоки и идеи за още по-качествено изпълнение на проектите ви.

Едно от големите предимства при пазаруването от склад за материали за украса е възможността да разгледате буквално хиляди артикули. Но не по-малко важно е, че фирмата е директен вносител и производител, така че може да предложи изключително изгодни цени на едро. В Химера88 ще ви направят и допълнителни отстъпки за количества, които да спестят още повече от бюджета за сватбеното тържество. 

В магазина се правят и продажби на дребно, така че непременно го посетете, ако сами украсявате своята собствена сватба. Тук ще се заредите с идеи и декорации за най-красивото и романтично събитие в живота си.

0893708045
himera88ltdsofia@gmail.com
Понеделник - Петък » 09:00 - 18:00 часа
жк. Дружба 2, ул.Делийска воденица 31, в сградата на Бачорски