Кошници

В раздела ще откриете подбрана колекция плетени кошници, подходящи за украса и поднасяне на подаръци. Поддържаме разнообразие от големини и форми, за да изберете лесно най-подходящата за вашия повод. Като директен вносител, в „Химера 88“ можем да предложим изгодни цени на едро и дребно, както и допълнителни отстъпки, които растат с нарастването на сумите на поръчките. Можете да разчитате и на постоянни големи наличности.

Какви кошници предлагаме в „Химера 88“?

  • Плетени. Всички модели са изплетени от ратан, върба, бамбук или синтетичен материал. Това е класическа визия, която пасва еднакво добре на всеки тип празнична декорация или подарък. Подбираме внимателно качеството на материала и плетката, за да ви осигурим продукти, на които можете да разчитате.
  • Бели. Почти всички кошници в нашия каталог са бели. Този универсален цвят позволява да бъде съчетаван с всякакви видове и цветове декоративни елементи, като в същото време запазва празнична и стилна визия.
  • В натурален цвят. Можем да предложим и продукти в естествения цвят на върбата или ратана. Те са подходящи за по-небрежен стил на украса, например рустик, бохо или шаби-шик.
  • Разнообразни форми. Кошниците могат да бъдат в различни форми – кръгли или елипсовидни, със или без периферия, прави или тип панера със скосени стени. Дълбочината също може да бъде различна, което позволява да намерите удобен модел за всякакви нужди.
  • Различни размери. Предлагаме изключително разнообразие от размери – от 9 см за опаковане на малки подаръчета за гости до над 40 см, които осигуряват пространство за повече предмети.

За какво са подходящи кошниците?

  • Аранжиране на подаръци. Това е красив начин да се поднесат подаръци, особено ако са съставени от повече от една част: комплекти за изписване или за кръщене; напитки и мезета; плодове; вино; гурме продукти; цветя. Могат лесно да се добавят допълнителни декоративни елементи и да се създаде уникална персонализирана украса за мъж или жена.
  • Аранжиране на цветя за украса. Кошница с цветя е класическа украса за празнични събития по лични или бизнес поводи.
  • Аксесоари за сватба. Сватбените ритуали и традиции могат да бъдат изпълнявани по-лесно, но и с повече стил, ако се използват красиво декорирани кошници. В тях могат да се държат например подаръчета за гости, късметчета, сладки, бутониери, ритуални предмети за църковен брак.

Аксесоари за кръщене. Ритуалите по кръщенето изискват определен набор от вещи – кърпа, свещ, шишенце с миро, дрехи и др. Всички те могат да бъдат красиво аранжирани за повече тържественост и удобство.