Кутии за подаръци

В този каталог предлагаме разнообразие от подаръчни кутии, подходящи за декорация и за директно използване. Моделите са в разнообразни форми и големини, а доброто качество е специално подбрано от нас. Не пропускайте да проверите изгодните цени на едро, както и специалните ни отстъпки за големи поръчки.

Какви подаръчни кутии предлагаме?

В разнообразни форми. Тук можете да намерите опаковъчни кутии с формата на сърце, кръгли, правоъгълни, квадратни, шестоъгълни, елипсовидни. Разнообразието от размери позволява да подберете точната големина за всеки конкретен повод и подарък.

  • Бели. Голяма част от продуктите са в универсален бял цвят, който е подходящ за всякакъв тип аранжировка. Можете да развихрите въображението си и да създадете празнична опаковка във всяка цветова гама, която желаете.
  • Цветни. Предлагаме асортимент от малки цветни варианти, подходящи за опаковане на дребни подаръци.
  • Прозрачни. Малките прозрачни подаръчни кутии позволяват стилно опаковане на дребни, но ценни подаръци.
  • Картонени. По-голямата част от подаръчните кутии в „Химера 88“ са изработени от качествен и здрав картон. Това ги прави леки и удобни за декорация с разнообразни елементи.
  • Перлени. Някои модели подаръчни кутии са облепени с красива перлена хартия. Нежният блясък добавя елегантност и е особено подходящ за сватбени събития.
  • Комплекти. Комплектите съдържат артикули с еднаква форма, но различни размери. Подходящи са за използване от декоратори и дизайнери.
  • За сватба. Големите модели в този каталог могат лесно да бъдат аранжирани като места за събиране на пликове с парични подаръци или пожелания.
  • За бебешки съкровища. Тъй като са лесни за декориране, изделията с малки размери могат лесно да се превърнат в красиви персонализирани комплекти за бебешки съкровища – пъпче, зъбчета, коса, биберон, гривна. Това е прекрасен подарък за изписване на бебе или кръщене.
  • За кръщене. С подходяща декорация може да се изработи кутия за комплект за кръщене, в която да бъдат съхранявани шишенцето за миро, кърпата, бурканчето с мед, дрехите и всички други необходими ритуални предмети. Най-често се използват правоъгълни кутии, в които удобно се побира и свещта. За по-луксозна визия може да изберете специалните ни модели с покритие от бяло кадифе.

Защо да ги използвате?

Опаковането на подарък за рожден ден, сватба, Коледа или друг повод е наистина лесно, когато има интересни подаръчни кутии – получавате без усилия красота и тържественост, като в същото време запазвате вълнуващата изненада. Ако добавите персонализирана декорация, дори съвсем семпла панделка, ще разкриете своето лично отношение и внимание, което ще направи подаръка още по-ценен.