Табели за врата

Нашите табели за врата са цветни, стилни и атрактивни – идеално допълнение към декора на всяко тържество. Забавни или информативни, те са много подходящи, когато на празненството са поканени много гости или просто искате да създадете настроение. Качеството им е прекрасно и като специалисти по празнични украси, сме помислили как да бъдат максимално удобни за вас. Предлагаме ги на добри цени както на дребно, така и на едро, а за по-големи поръчки даваме допълнителна отстъпка от цената. И разполагаме с постоянни големи наличности.

За какви поводи са подходящи табелите за врата?

Табели за врата можете да сложите буквално за всякакви събития – ергенско и моминско парти, сватба, кръщене, абитуриентски бал, посрещане на бебе и др.

Техните красиви надписи могат да информират гостите ви, за да ги ориентират в обстановката и да ги насочват към правилната стая или зала.

Но също така предлагаме закачливи варианти, които да забавляват всички участници с веселите си послания. Това е страхотен начин празникът да протече не само гладко, но и с повече усмивки.

Какви табели за врата предлагаме?

  • Сватбени. Къде живеят кумовете, къде е младоженецът, къде се крие булката – ще информирате гостите на сватбата, като закачите знак със съответния надпис по време на ритуалите по вземане на булката. Но нашите табели за врата могат да бъдат закачливо смешни, например „Кумовете са на Бали, елате утре“, „Зли шаферки, зла булка“ или „Тук се приемат откупи всякакви“. Разнообразието от дизайни и цветове ще помогне лесно да намерите подходяща визия за вкуса на младоженците.
  • За момински и ергенски партита. Тъй като тези празненства обикновено са в тесен кръг, надписите тук са повече забавни, например „Имаш време, помисли си“.
  • За абитуриенти. Можете да подсилите посланието на абитуриентския бал, като сложите на вратата надпис, който да указва, че абитуриентът се намира точно зад нея.
  • За посрещане на бебе. Посрещането на новородено у дома е мило семейно тържество и един подходящ красив надпис би подсилил важността на момента.

Как се закрепят табелите за врата?

Табелите за врата от „Химера 88“ са изработени от здрав, твърд и водоустойчив материал, който лесно се прикрепва на всякаква повърхност – например с двойнолепяща лента, въженце или винтове.

Надписите могат да се използват и на всяко друго място, като се превърнат в част от празничната аранжировка. Можете да ги сложите на масата на младоженците, на стълбището към дома на булката или абитуриента, на стената в стаята, на стъклото на автомобила, като украсите наоколо с подходящи декорации.

Поръчайте избраните надписи от тук или посетете нашите физически магазини в София и Асеновград, за да ги видите на живо.